Ajánló

Drive 1. évadDrive - 1. évad (Drive)

Nathan Fillion (Castle, Firefly) méltatlanul elfeledett sorozata.

"Ááá, ez jó volt. Persze ez még csak a duplarészből az első, de tökéletesen egész és bizony a befejezés arra ingerel, hogy AZONNAL folytassam. Illegális, országúti autóverseny, akár érdekesnek mondható karakterek, rejtélyek, száguldozás, főcím(!) és még humor is. Ráadásul az egésznek Lost fílingje van, de nem kell megijedni. (Előre bocsátom a főcím “érdekes” és meglehetősen spoileres a sorozat jövőhét nézve. Nem is értem…)

Persze ettől még semmi ájuldozás nincs részemről (de az érdemjegyeimet böngészve csak 4 idei sorozat első része előzi meg), de már az is remek hír, hogy nem érte csalódás az embert és kapunk egy csontkommersz PB-utódot (mármint abban a sávban fog menni, ahol a Prison Break), amelyben tényleg benne van az esély, hogy fanfavorittá válhasson.

A koncepció rém egyszerű, a főszereplőnknek eltűnik a felesége, majd egy titokzatos hívás egy szállóba invitálja válaszokkal kecsegtetve a hollétéről. A hotelbe érve azonban hirtelen jó pár társával valami titokzatos, 32 milliós fődíjért vívott verseny kellős közepén találja magát és az óra elkezd ketyegni és az utolsó helyezettre csúnya dolgok várnak. Sok szereplő, eleinte senkiről nem tudunk semmit, gondolom idővel a párbeszédekből és a flashbackekből ki fog derülni mindenki motivációja és remélhetőleg a sziget titkáról, vagyis titokzatos versenyről is le fog hullni a lepel. (Ugyancsak Lost-párhuzam, hogy a résztvevőknek csak egy részét ismerjük (6 csapat a főszereplő), de idővel behozhatóak a többiek is.)"

FELIRATOS!

010203040506

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...