Ajánló

A Grace klinika 8. évad



A Grace klinika

A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal, Izzie Stevensszel, George O'Malleyvel és Alex Karevvel, akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk...

A Grace klinika - 8. évad (Grey's Anatomy)
Feliratos!
01-02, 03, 04, 05, 06, 07


Dexter 6. évad

dexter
Dexter

Dexter a hétköznapi vérnyom-elemző, aki munkatársait fánkkal lepi meg hétköznap, hétvégéit pedig vagy barátnőjével tölti, vagy éppen feldarabolt áldozatainak testrészeit csomagolja plasztik zsákokba. A Miami Rendőrkapitányság igazságügyi szakértőjének álarcát hordó Dexter Morgan valójában öntörvényű sorozatgyilkos: csak gyilkosokat öl.

Dexter - 6. évad (Dexter)
Feliratos!
01, 02, 03, 04, 05


Pan Am 1. évad



Pan Am - 1. évad (Pan Am)

A történetet sokszor leírtuk, 1963, légitársaság, pilóták és stewardessek, és egy kis kémkedés, hiszen hidegháború van. Ja, meg mivel például a pilot a New York – London járaton játszódik, ezért flashback-ek is, amikből megismerjük a karaktereket. Mondjuk nem tudom, hogy a későbbiekben lesznek-e visszaemlékezések. A Pan Am teljesen korrekt pilot volt, kellemes néznivaló, és azt hiszem, hogy ennyi bőven elég, mert egyébként semmi kiemelkedőt nem hozott, viszont az említett kellemesség simán elvitte a hátán a kezdést. Más kérdés, hogy ami kezdésnek, bemutatkozásnak stílusát tekintve jó volt, az a folytatásban már egyáltalán nem biztos, hogy elegendő lesz, nyilván váltásra lesz szükség, s igazából inkább ezért érdekel az 1×02, nem azért, mert be lett lebegtetve egy rejtély.

FELIRATOS!

01, 02, 03


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...