Ajánló

Így jártam anyátokkal 7. évad

Így jártam anyátokkal
Így jártam anyátokkal


2030-ban járunk, Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy ismerte meg az anyjukat. A 25 évvel azelőtti emlékekből tudjuk meg, hogy mi történt Teddel és barátaival 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával Marshallal és menyasszonyával Lilivel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barney-val. Fél órás sitcom 5 barát kalandjai New Yorkban.

Így jártam anyátokkal - 7. évad (How I Met Your Mother)
FELIRATOS!
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09


Modern család 3. évad

Modern család

Három család életét mutatja be, görbe tükör a középosztálynak. Az egyikben már 15 éve házasok a szülők, és van három gyerekük, egy másikban két meleg csávó él együtt, akik épp most fogadtak örökbe egy gyereket Vietnámban, a harmadikban pedig egy ötvenes férfi vett el egy nála vagy húsz évvel fiatalabb csajt.

Modern család - 3. évad (Modern Family)
FELIRATOS!
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


2 Broken Girl 1. évad



2 Broke Girls - 1. évad (2 Broke Girls)
A 2 Broke Girl egy szegénynek született, és egy gazdagságból kitaszított lány barátságáról szól, akik szövetkeznek, hogy elfogadható életük és fizetésük legyen idővel. Saját vállalkozás, ömlő pénz. Csak épp nehéz az oda vezető út. Egyelőre pincérnőként dolgoznak éhbérért, na meg mindkettejüknek befér még egy másodállás is.


FELIRATOS!

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


New Girl 1. évad



New Girl - 1. évad (New Girl)
A történet szerint a lány szakít a pasijával, mivel az megcsalja, aztán új lakást keres. Craigslisten talál is magának, de azt hiszi nők hirdették meg, közben pedig férfiak, viszont a lakás annyira szép, hogy mindenképp oda akar költözni. Így lesz 3 férfi lakótársa. Ebből kettő amolyan nővér/húgként kezeli, a másikkal pedig belengették, hogy lesz valami.

FELIRATOS!

01, 02, 03, 04, 05


Office (US) 8. évad

 
Office (US)

 Az angol Hivatal sorozat amerikai újrafeldolgozása. Akárcsak az eredeti ez is egy irodaszer forgalmazó cég mindennapjait mutatja be dokumentumfilm szerűen, itt is szerepel a mindent tudó főnök, a seggnyaló helyettese, a poéngyáros fickó, a recepciós csaj és sok más karakter. Az egyedi, néha már megdöbbentő poénok adják a sorozat varázsát, bizonyos pillanatokban a néző már-már kínosan érzi magát, máskor pedig harsányan röhög a bemutatott hivatali élethelyzeteken. A sorozat folyamatosan megy Amerikában, végre megérkezett Magyarországra is.


Office (US) - 8. évad (The Office US)
FELIRATOS
01, 02, 03, 04, 05


Nevelésből elégséges 2. évad

Nevelésből elégséges

A Chance család mindennapjait követi nyomon, amint váratlanul új taggal és új nehézségekkel bővül az amúgy is elég nehézkesen működő családi életük.A 23 éves Jimmy Chance (Lucas Neff) sehová sem tart az életében. Medencetakarításból él, minden éjjel bulizik, és még mindig otthon lakik a családjával, vagyis Maw Maw-val (Cloris Leachman), az anyjával, Virginiával (Martha Plimpton) és az apjával, Burttel (Garret Dillahunt). Jimmy élete azonban drasztikus fordulatot vesz, amikor egy szerelmi légyottot követően rájön, hogy Lucy (a vendégszereplő Bijou Phillips) körözött bűnöző. Hónapokkal később, amikor Jimmy látogatóba megy a helyi börtönbe, megtudja, hogy a lány állapotos, a közös gyermeküket várja, és miután megszületik, Jimmyre marad kislányuk felnevelése. A sorozat egyszerre vicces és szívmelengető.

Nevelésből elégséges - 2. évad (Raising Hope)
FELIRATOS
01, 02, 03, 04


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...