Ajánló

Death Valley 1. évad



Death Valley - 1. évad (Death Valley)

FELIRATOS!

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09

Folyamatosan frissül...

Sherlock 1. évad


"A minap a Doctor Who újraélesztője, Steven Moffat, nekiugrott a Sherlock Holmes-karakter modern korba helyezésének, a végeredményt pedig a múlt vasárnap láthattuk. Ha ennyi alapján néznéd rögtön, akkor tedd azt, megvárunk.

Az a helyzet, hogy nekem így modern köntösben tetszett. Mivel angol a sorozat, ezért nem is 22 részben égetik ki a karaktert, gondolom nagyobb problémák már nem lesznek idén vele. Mellesleg nem csak azért tetszett, mert ő Sherlock Holmes — jaj, most jönnek majd a kövek –, hanem mert olyasmi az egész sorozat, mintha a House és a The Mentalist legjobb alapanyagai lennének jól összekeverve. Tudom, hogy inkább az említettek alapulnak Sherlock történeteken, hiszen a House is őskrimikből építkezett, mégis a 2010-es Anglia valahogy megfordítja a helyzetet. A lényeg mindenképp az, hogy szórakoztató lett ez a változat is."
(sorozatjunkie.hu)


Sherlock - 1. évad (Sherlock)
SZINKRONOS!
01, 02, 03

FELIRATOS!

010203

Whitechapel 1. évad



Whitechapel - 1. évad (Whitechapel)

FELIRATOS!

010203

Vexed 1. évad


"a Vexed-et, ami egy idióta nyomozós sorozat heti 60 percben és a totális angol minimalizmus jegyében"

"Mese nincs, a Vexed nem mindenki sorozata, ezért is írtam, hogy az első két percben nagyszerűen definiálja magát (nem lövöm el a poént): egy nyomozós komédiáról van szó, melyben van egy újonnan összeállt zsarupárosunk, plusz egy sorozatgyilkosunk. Meg egy rendőrségi épületünk, amibe nem nagyon járnak a nyomozók, inkább a szemben lévő kávézóban beszélik meg az ügyeket. Mert ott jobb a kávé.

A komédia jellegét nem nagyon lehet leírni, olykor abszurd és börleszkes, máskor meg teljesen idióta úgy, hogy közben a két főszereplő mégsem válik teljesen hülyévé vagy karikatúrává, hiszen mégiscsak egy ronda ügyben nyomoznak, ami ha akarom, még el is gondolkodtatja az embert, hogy a multik mennyi mindent tudnak egyesekről a tudtukon kívül.

A Vexed a pilot alapján egy teljesen (folyton ez a szó járt a fejemben) idióta sorozat, ami nem bosszantó módon idióta, hanem élvezetesen, és ha nem durvulnak a bűnügyek meg a tettesek, akkor habkönnyű is egyben. Hadd lőjem el megint azt a közhelyet, hogy többet sikerült röhögni egy rész alatt, mint a tavalyi évben 1-2-3 rész alatt elkaszált szitkomjaimon összesen."
(sorozatjunkie.hu)


Vexed - 1. évad (Vexed)

FELIRATOS!

010203

Chaos 1. évad


"Avagy mi lett volna, ha a Chuck-ot kicsit komolyabban veszik? A Chaos akciókomédia-sorozatként van eladva, de sajnos pont az akcióban nem domborít. Itt most a konkrét lövöldözésre utalok. Ennek ellenére mégis rohadtul szórakoztató."
(sorozatjunkie.hu)


Chaos - 1. évad (Chaos)

01020304

Hamarosan jön a többi is...

Elveszett lány 1. évad



"A sorozat fantasy alapokra épít, de szerencsére nem a manapság oly divatos vámpírokat veszi górcső alá, hanem Fae-k természetfölötti világába kalauzolja el a nézőt."

"A történet főhősnője Bo, akinek különleges képességei vannak (szukkubusz, szegény, bár ezt nem tudja), s ez elég bonyolulttá teszi az életét – főleg a szerelmit. Egy bárban történő incidens után képességeit mások is megneszelik, az “iPhone-os lány” Kenzi (őt menti meg képességeivel), valamint pár Fae is, akik fel is veszik vele a kapcsolatot, s bevezetik világukba, mely hasonlóan hierarchikus társadalmat képez, mint a True Blood-ban, a különbség annyi, hogy ők még nem fedték fel a kilétüket.

A Fae-k soraiban többféle lény is tartozik, az említett szukkubuszok, vérfarkasok és a többi ismert és kevésbé ismert faj. A természetfölötti lények két klánra tagozódnak (Fény és Sötétség), Bo azonban a két uralkodó klánon kívül esik, nem választ oldalt, ember marad, ami mindkét törzsnek gondokat jelenthet a későbbiekben."

(sorozatjunkie.hu)


Elveszett lány - 1. évad (Lost girl)

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

Folyamatosan frissül...

Mike és Molly 1. évad



Mike és Molly - 1. évad (Mike & Molly)

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

Folyamatosan frissül...

Vérmes négyes 1. évad


Vérmes négyes - 1. évad (Hot in Cleveland)


Folyamatosan frissül...

Űrlényvadászok 4. évad

Űrlényvadászok - 4. évad (Torchwood)
FELIRATOS!


0102030405, 06, 07, 08, 09, 10
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...