Ajánló

Vexed 1. évad


"a Vexed-et, ami egy idióta nyomozós sorozat heti 60 percben és a totális angol minimalizmus jegyében"

"Mese nincs, a Vexed nem mindenki sorozata, ezért is írtam, hogy az első két percben nagyszerűen definiálja magát (nem lövöm el a poént): egy nyomozós komédiáról van szó, melyben van egy újonnan összeállt zsarupárosunk, plusz egy sorozatgyilkosunk. Meg egy rendőrségi épületünk, amibe nem nagyon járnak a nyomozók, inkább a szemben lévő kávézóban beszélik meg az ügyeket. Mert ott jobb a kávé.

A komédia jellegét nem nagyon lehet leírni, olykor abszurd és börleszkes, máskor meg teljesen idióta úgy, hogy közben a két főszereplő mégsem válik teljesen hülyévé vagy karikatúrává, hiszen mégiscsak egy ronda ügyben nyomoznak, ami ha akarom, még el is gondolkodtatja az embert, hogy a multik mennyi mindent tudnak egyesekről a tudtukon kívül.

A Vexed a pilot alapján egy teljesen (folyton ez a szó járt a fejemben) idióta sorozat, ami nem bosszantó módon idióta, hanem élvezetesen, és ha nem durvulnak a bűnügyek meg a tettesek, akkor habkönnyű is egyben. Hadd lőjem el megint azt a közhelyet, hogy többet sikerült röhögni egy rész alatt, mint a tavalyi évben 1-2-3 rész alatt elkaszált szitkomjaimon összesen."
(sorozatjunkie.hu)


Vexed - 1. évad (Vexed)

FELIRATOS!

010203

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...