Ajánló

Titkos kör 1. évad



Titkos kör – 1. évad (The Secret Circle)

"Röviden boszorkányos sorozatként lehet jellemezni, kisváros, fiatalok, iskola és mágia, ami kell. Az alapot a The Vampire Diaries-t is jegyző LJ Smith 1992-es regényei adják, de ez nem számít, sokkal nagyobb kampó lehet a készítő, Kevin Williamson, aki dettó a TVD szekerét lódította meg, s közben írt olyan remek filmeket, mint a Sikoly, a Sikoly 2, a Sikoly 4, a The Faculty – Invázium vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron + olyan sorozatokat, mint a Dawson’s Creek és a Hidden Palms."

"A The Secret Circle Cassie-ről szól, akinek gyerekkorában meghalt az apja, most pedig az anyja, így egy csendes kisvárosba, Chance Harbor-be költözik a nagyanyjához...
...Cassie-t annyira megrázta édesanyja halála, hogy átment kétdimenziósba, de szerencsére az iskolában (ahol ő az új lány), valamint a városban kóborolva egymás után találkozik 5 vele egykorú tinivel, akik azért rendelkeznek már némi karakterisztikával. A készítők nem is cicóznak, más fiatalt még véletlenül sem mutatnak nekünk, hiszen az Ötök (muszáj ellőni, bár csak sokára derül ki) boszorkányok, akiknek nagy szükségük van egy hatodikra, hogy létrejöhessen a Titkos Kör, ld. a címet."
(sorozatjunkie.hu)

FELIRATOS!

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...